Vodeći #1 brend u proizvodnji i prodaji voskova za automobile.

FORMULA 1 je počela sa proizvodnjom u Americi, 1958. godine. Ubrzo je postala vodeći #1 brend u proizvodnji i prodaji voskova za automobile. Svi proizvodi su razvijeni, testirani i proizvedeni prema zahtevnim ISO standardima u fabrici Northern Labs-a u Viskonsinu. FORMULA 1 proizvodi se prodaju u preko 60 zemalja širom sveta kao brend auto kozmetike sa najboljim odnosom kvalitet / cena.

Pogledajte šta sve ima u ponudi i slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije. 

Saveti za upotrebu i druge važne informacije

Da bi ste pravilno odabrali odgovarajući proizvod najpre morate da znate šta želite da postignete poliranjem. 

1. Da li želite da automobilu date visok sjaj?

2. Da li želite da zaštitite površinski sloj - lak?

3. Ili možda želite to sve zajedno?

Sigurno je da bez obzira da li je vaš auto noviji ili je star nekoliko godina, potrebno je odrzavati ga redovno. Kao što se vozilo pere da bi mu se skinula prljavština isto tako je potrebno vozilo polirati. Razlog su velika aero zagađenja i sve jače UV zračenje. Ta dva faktora su izuzetno štetna po čovekovu okolinu pa samim tim i za Vaš automobil.

Prašina, kisela kiša, čađ i sva druga aero zagađenja, kao i veoma koncentrovana sredstva koja se koriste za bezkontaktno pranje doprinose da se zaštita na laku pa i sam lak ošteti. Time se stvaraju uslovi za oštećenje i same boje. Zbog toga često možete videti automobil čija boja ima "zamagljen" izgled ili je čak matirala a ponegde je i lak pukao. Zbog gore navedenih razloga auto treba polirati najmanje jednom godišnje.

   
 

Evo nekoliko praktičnih saveta kada polirate auto:

1. Najpre dobro operite i osušite auto

2. Dok polirate, auto uvek mora biti u hladu, nikako izložen direktno suncu

3. Morate imati čistu mikrofiber krpu ili jastuče za poliranje

4. Sredstvo nanositi kružnim pokretima

5. Uvek radite deo po deo automobila, npr. nanesite sredstvo na pola haube, sačekajte nekoliko minuta a onda čistom mikrofiber krpom ispolirajte taj deo kružnim pokretima. 

VAŽNO: Uvek koristite čistu stranu krpe

Sada izaberite proizvod FORMULE 1 shodno Vašim potrebama:

 

   
 

Preduzeće Car Line  ima  preko 15 godina iskustva, uspešnog poslovanja i partnerstva sa velikim brojem kupaca čime je obezbedio svoju vodeću poziciju u prodaji i distribuciji širokog asortimana iz oblasti auto opreme.

Od samog početka poslovanja postojala je odlučnost i želja da se tržištu pruže novi, kvalitetni i konkurentni poizvodi. Posvećenost, profesionalizam a iznad svega strast uz kontinuirano građenje i ulaganje u fer odnose sa našim klijentima, sada su  još i više nego ranije osnova za naše buduće rezultate.

Vođeni tom idejom i uočavanjem potreba tržišta u naš asortiman smo uvrstili proizvode renomiranih svetskih kompanija iza kojih stoji proveren kavalitet i tradicija. Našem tržištu su dobro poznati krovni nosači i krovni koferi italijanske kompanije CAM koji svojim kvalitetom i dizajnom spadaju u najprodavnije preko 17 godina. Najnovije u našoj ponudi su osveživači prostora poznati pod brendom AROMA. Veliki izbor mirisnih nota i raznovrsnost pakovanja doprinose da ovaj brend ostvaruje sve  veću prisutnost u prodajnim objektima  i postaje prvi izbor krajnjeg kupca.

Svo stečeno znaje i iskustvo smo uložilu u plasiranje sopstvenog brenda CAR LINE koji sadrži najširu paletu poizvoda auto opreme za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Od samog osnivanja preduzeća, počela je sa radom i naša radionica u kojoj šijemo  tepih patosnice od izuzetno kvalitenih uvoznih materijla renomiranog evropskog proizvođača  tehničkih materijala za podove i na koju smo jako ponosni. Ručna izrada podrazumeva posvećenost i kvalitet svake patosnice pojedinačno. Kvalitet materijala je garancija dugovečnosti proizvoda.

Moderan dizajn, velki izbor vrste materijala i boja i pristupačna cena su parametri koji opredeljuju krajnjeg kupca za kupovinu ovakvog prizvoda. Naročito ističemo da smo u mogućnosti da tržištu isporučimo patosnice koje se šiju tačno po meri, koristeći OEM kvalitete materijala i originalne šablone proizvođača automobila za sve postojeće modele automobila.

U mogućnosti smo da na najbolji način odgovorimo na sve zahteve kupaca, bilo da su u pitanju hipermarketi ili tradicionalni kupci. Jednom rečju trudimo se da CAR LINE bude sinonim za BEST-BUY kupovinu, tj.  najbolju kupovinu za datu vrednost.

Budite slobodni da nas kontaktorate za više informacija o potencijalnoj saradnji.

Vaš Car Line.

Lista o sastavu detergenta

PRAVILNIK O DETERDŽENTIMA - Uredba (EG) BR. 648/2004

 

Od 8. Oktobra 2005.u Evropi je stupila na snagu nova Uredba o deterdžentima.

Kompanije se obavezuju da o sadržaju proizvoda informišu korisnike putem interneta. Na taj način Car Line d.o.o. Beograd doprinosi većoj transparentnosti podataka za potrošače.

 

U skladu sa Aneksom VII (deo D - objavljivanje liste sastojaka), sadržaj satojaka se mora navesti u listi.

 

Potrebno je da postoji evidencja o svim sastojcima koji su sadržani u proizvodu navedenih prema opadajućem redosledu u zavisnosti od njihovog udela u težini.


Za više informacija posetite sledeći link: European Commission.


Listu o sastavu detergenta za izabrani hemijski artikal moguće je preuzeti preko donjih linkova.

 

Artikli: 

 Lista o sastavu detergenta-Čistač felni Falcon

 Lista o sastavu detergenta-Čistač motora Falcon

 Lista o sastavu detergenta-Čistač tekstila Falcon

 Lista o sastavu detergenta-Kokpit clean vanila Falcon

 Lista o sastavu detergenta-Mleko za kokpit Falcon

Podaci iz liste o sastavu detergenta-Čistač felni Falcon

Podaci iz liste o sastavu detergenta-Čistač motora Falcon

Podaci iz liste o sastavu detergenta-Čistač tekstila Falcon